Saturday, 30 April 2011

oh!

aku dah mula addicted...
ZineSatuMalam macam dadah untuk aku...
masih dalam mood teruja...
sebab karya terpilih kali ni...
hehehehe...
sampai update banyak-banyak entri sekali gus...
apakah??
sebab lepas ni tak berpeluang dah...

aku perasan, bila aku banyak membaca;
terutama karya dalam ZineSatuMalam,
penulisan aku di blog ditegur kerana kasar...
apakah?
kenapa aku baca zine, ayat lagi fuhhh!! dari aku...
oh...
harap aku dapat maklum balas mengenai penulisan aku...
terima kasih, teman

8 comments:

DuniakuAbstrak said...

teguran dari orang lain, boleh membetulkan apa yang pincang dari kita, cuma jangan ikut 100% buat apa yang kita selesa

famjad89 said...

thniah dipilih utk zine... truskn pnulisan yg mmpunyai gya trsndiri..

dindingkosong said...

duniakuAbstrak: kau memang kawan yang baek, kan...setia betul dengan komen-komen buat aku berfikir pada setiap entri...terima kaseh ^_^
famjad89: kalau kau rajin, donlod la zine, baca...edisi khas lagi mantap...

CIk Qaseh Adriane said...

dtg jenguk penulis zine...hai...
x pe, biar org nak kata apa,
kita dengan cara kita sndiri, selagi x ganggu orang lain
teruskan menulis..

-niya adriane-

KHRLHSYM said...

penulisan itu gaya tersendiri yang mempengaruhi diri kamu yang luarnya.

kasar bahasa yang pandai dilembutkan lebih baik. hihi

dindingkosong said...

niya: terima kasih, tapi kadang-kadang ada orang tak boleh menerima gaya aku...
KHRLHSYM: oh, ku terharu...terima kasih kerana sudi beri maklum balas...

AkuMuzikFilem said...

kamu juga penulis dalam ini zine?

dindingkosong said...

AkuMuzikFilem: sekadar mencuba.masih mentah untuk menulis.