Thursday, 28 April 2011

kami blogger utagha

sejak dah dedahkan identiti..
baru lah boleh aku nak join apa-apa yang blogger anjurkan...
support baek punya untuk cik gadis kampung separa bandar...
beliau membuat usaha menyatukan blogger dari utara...
tengok sini

cek mai dari perlis [baca: peghelih]
tapi cek study dekat terengganu [baca: ganu]
jauh kan?
eh, nak tulis apa lagi?
kurang idea la...
panggil fatin je...
cukuplah, kan?

14 comments:

HEROICzero said...

masih rasa insecure dengan identiti?

=)


"its fun to blog in a circle.

famjad89 said...

wah..blh join x?? mcm best je.. hehe.. ak pn org utagha gak.. darah utagha ad ni..hehe

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

welcome to KBU family

=)

dindingkosong said...

heroicZero: taklah sampai macam tu...cuma, bila identit terdedah, ada yang tak selesa dengan aku...
famjad89: silakan, tengok blog cik GKSB
cik GKSB: terima kasih!!!

KHRLHSYM said...

hai fatin~

dindingkosong said...

KHRLHSYM: hai...[weeeee...malu pulak org panggil nama tu kat blog...]

Rafidah Farhana said...

Haiii :)
Saya bukan blogger utagha, saya duduk timur tu.
PEACEE!

IMANSHAH said...

cek ipoh

dindingkosong said...

RafidahFarhana: peace!!! jugak...heheh...owh, study je kt pantai timur, tapi asal utagha...hehe
imanshah: oh ipoh!area kg.pisang ke?hehehe

DuniakuAbstrak said...

org selatan bleh join tak? keh3

dindingkosong said...

duniakuAbstrak: kalau kau belajar, or kerja kat utagha, boleh lah join jugak...err...aku tak boleh komen lebih2...ce ko tengok link cik GKSB...aku ada letak situ...hehe

DONDE MARIPOSA said...

salam perkenalan...sy farhana.

AreMir aLiaS said...

kita sama...orang perlis jugakkk

dindingkosong said...

donde: haiii..
aremir: o yeah? tang mana tu perlis?