Friday, 11 November 2011

rasa hati & penghargaan gua.

assalamualaikum.
untuk yang rajin singgah membaca coretan pada dinding, gua ucapkan terima kasih banyak-banyak. sebab tanpa pembaca, siapalah gua. selama gua menulis blog ni, gua tak pernah harapkan followers beribu-riban, tapi alhamdulillah ramai jugak yang follow dinding ni. gua menulis dari hati. gua menulis apa gua rasa, apa gua nampak, berdasarkan pendapat gua. gua tak pernah directly point kepada sesiapa. gua tekankan lagi sekali, yang gua coretkan pada dinding ini semua kisah gua, sama ada kisah benar dari hati mahupun angan-angan dari kepala otak. jangan nak ada yang terasa hati, tak selesa dan tak senang duduk dengan entri-entri gua. gua dah cakap, ini isi hati gua, kenapa ada yang nak terasa? ini tulisan kehidupan gua, kenapa ada yang nak masuk campur, nak carik pasal ke? kalau suka baca apa yang gua tulis, baca. kalau tak suka, jangan jengah ke coretan pada dinding ni, lepas tu bawak mulut sini sana. ok, gua harap lepas ni tak ada yang touching-toucing dengan entri gua.
"yang elok dari gua, ambil buat pengajaran dan amalan. yang buruk dari gua, abaikan, jadikan sempadan dan teladan."

4 comments:

Hansyirah Takezur said...

yang baik daripada Allah untuk kamu. yup, kami akan jadikan pengajaran. insyaAllah... ^^

dindingkosong said...

hansyirah takezur: yup2..bagus..

dayya said...

kehkehkeh.itu biasa. selalu terkena gak. sakit hati je rasa.

dindingkosong said...

dayya: tu la. kadang2 bengang. kalau aku terasa bila baca blog orang laen, x pernah sumpah seranah. ambil buat pengajaran n berubah. ini x. selalu kena hentam balik. wuu~