Tuesday, 13 September 2011

inspirasi.

semalam.
aku menangis.
kerana orang-orang itu.
aku hilang semangat.
aku hilang punca.
aku meraba-raba.
dalam kegelapan.
aku tunduk pada kesedihan.
tapi, aku silap!
walaupun,
aku kecewa kerana orang-orang itu.
tapi orang-orang-orang-orang dan orang,
lebih ramai yang menarik aku dari kancah air mata.
hari ini,
aku mampu tersenyum.
di hadapan orang-orang itu.
dengan kekuatan dari teman.
dari jauh mendoakan aku.
terima kasih, teman.
p/s: sahabat sejati sukar dicari, sukar diganti. sesungguhnya aku bersyukur dikurniakan teman-teman istimewa.  [err...dapat berbakul-bakul SMS dan call semalam..dan pagi ni dapat morning wish dari nun jauh seberang laut, walaupun kat sini dah tengah hari...huhu]

2 comments:

Titisan Hujan said...

slmt ulgtahun
may Allah bless u

dindingkosong said...

titisan hujan: mesti kau ingat hari jadi aku kan..terima kasih sebab jadi yang pertama wish untuk tahun ni..hari jadi aku bulan 12..tapi malam tu memang dapat banyak message secara tiba2...aku pun pelik..hihi